Astrid Hamberger

Astrid Hamberger

Coordonator

astrid2001ro@yahoo.com
contact@migrantbrasov.ro

Astrid a fondat Centrul de Integrare pentru Migranți în anul 2011 după ce a terminat studiile în domeniul migrației internaționale (Doctorat Universitatea București, Master of Arts la University of Massachusetts si Copenhagen University, Bachelor la Copenhagen University și Universitatea Transilvania din Brașov). Astrid a contribuit la dezvoltarea Centrului de Integrare pentru Migranți atât prin pregatirea academică, cât și cea practică (training-uri continue de specialitate). În anul 2016, înainte de pactul EU-Turcia, Astrid a făcut voluntariat pe Insula Lesbos (Grecia) asistând refugiații care soseau pe bărci din Turcia.

Corina Tapuc

Corina Tapuc

Asistent de proiect

contact@migrantbrasov.ro

Corina a petrecut peste zece ani in mediul de lucru international si a revenit in Brasov in 2016, dupa ce a locuit in Londra, Bucuresti, Amsterdam si Willemstad. Are un Master of Science in Environmental and Resource Management de la Vrije Universiteit din Amsterdam. Crede ca o lume in care exista echilibru in relatia oameni, planeta si profit (people-planet-profit) este optiunea pe care o avem pentru un viitor sustenabil. Are experienta in predatul limbii romane strainilor si a lucrat aproape doi ani intr-un centru de training din Londra predand limba engleza si sprijinind imigrantii din diferite tari si categorii. 

 

Nicoleta Stelea

Nicoleta Stelea

Asistent de proiect

Nicoleta este actual expert monitorizare in cadrul ADR Centru Brasov unde se ocupa de monitorizare proiecte POR 2007-2014 și POR 2014-2020. A activat ca Director Executiv Adjunct, Direcția Resurse, Programe, Proiecte de Dezvoltare (numită, până în decembrie 2014, Direcția Coordonare, Integrare Europeană) si Consilier Superior Șef Serviciu Relații Externe, Învățământ, Cultură și Turism Coordonarea proiectelor și a serviciului în cadrul Direcției Coordonare, Integrare Europeană in cadrul Consiliului Judetean Brasov.

 

Anastasia Apostol

Anastasia Apostol

Asistent de proiecte Erasmus+

Anastasia a inceput colaborarea la Centrul de Integrare pentru Migranti din Brasov ca voluntar. In timp, aceasta a devenit unul din membrii de baza ai Centrului nostru. A fost mereu elev  premiant, iar acum este studenta bursiera la Facultatea de Medicina din Brasov si reprezinta legatura dintre Centrul nostru, tinerii romani si alti studenti/tineri straini, de aceea este astazi asistent de proeicte Erasmus + in cadrul Centrului nostru. Este fluenta in limba romana, rusa si engleza. 

contact@migrantbrasov.ro

 

George Tudorache

George Tudorache

Mediator intercultural

 

 

contact@migrantbrasov.ro

 

Modesta Peralta Sosa

Modesta Peralta Sosa

Mediator intercultural

contact@migrantbrasov.ro

Modesta vine din Republica Dominicană, o mică insulă din Arhipelagul Caraibelor. Medic nutriționist, are ședere pe termen lung în România și este fluentă în limbile spaniolă, engleză și română, totodată cunoscătoare a culturii, obiceiurilor și tradițiilor românești. A lucrat ca mediator în centrul nostru în ultimii 3 ani. Se pregătește să depună dosarul pentru cetățenia română. Ea sprijină Centrul prin identificarea și recomandarea imigranților către serviciile noastre, îi asistă pe aceștia în relația cu Centrul nostru, cu autoritățile și instituțiile locale și oferă suport lingvistic și sprijin pentru activitățile Centrului.

ORAR

LUNI– VINERI
9:00am – 5:00pm

SÂMBĂTĂ- DUMINICĂ
ÎNCHIS

CONTACTEAZĂ-NE

 

6 + 14 =