Apel pentru participanți

Vrei să te implici într-un proiect european împreună cu câțiva tineri migranți și români care locuiesc în Brașov? Vrei să ajuți tinerii migranți să se integreze în Brașov și să învețe despre ei? Vrei să-ți faci prieteni români și să înveți despre societatea românească direct de la oameni de vârsta ta? Vrei să ai experiențe noi, să câștigi noi perspective de viață, să-ți stimulezi creativitatea, să înveți despre diversitatea culturală, toleranță, despre cum să lupți împotriva discursului instigator la ură și xenofobie și să te bucuri de un mediu multicultural în propriul tău oraș?

Alăturați-vă proiectului „EMPATHY – Empowering Migrants Promoting Inclusion via Capacity Building and Communities Engagement” finanțat de Uniunea Europeană și implementat în Centrul de Integrare a Migranților din Brașov, în parteneriat cu alte ONG-uri din Germania (Pro Arbeit), Italia (Empathy Foundation și Project School) și Spania (Asociația Babella).

Centrul de Integrare pentru Migranti Brașov caută 10 tineri migranți și 10 tineri români (18-30 de ani) pentru a participa la activități de cunoaștere și învățare culturale și pentru a promova „revoluția empatiei”. Aceștia vor fi implicați în diverse activități non-formale de orientare, integrare și incluziune socială a tinerilor migranți care vor duce în cele din urmă la atitudini empatice, pozitive în rândul tinerilor români față de diversitate în general.

Ne poți trimite CV-ul tău și o scurtă scrisoare de motivație, dar și ideile tale pentru diferite activități la care ai dori să participi alături de tineri români și migranți care locuiesc în Brașov la adresa de e-mail: contact@migrantbrasov.ro.

Mai multe detalii aici: https://www.empathy-project.net/

Facebook: Migrant Integration Center Brasov, Telefon: +40766282090